SEO Sunday

thumnail_default-300x200

Förra veckans SEO Sunday gick jättebra för mig. Jag fick massor av bra länkar och tog ett par placeringar i SERPen med den sajt som jag bidrog med. Tack alla som var med och hjälpte mig. Denna vecka deltar jag igen och jag ska beskriva lite om några projekt.

Först ut är Sara, hon har gjort en webbplats om kladdkakor. Man blir sötsugen så fort man surfar in på sidan då man ser alla saftiga bakelser. Jag kan rekommendera denna sida om man letar efter recept på kladdkaka. Från ett tips till ett annat så kan Mercz berätta att han jobbar med filmtips på nätet. Varför han ger Moneyball 8.9 av 10 i betyg kan man fråga sig. Vad jag minns så är det ingen höjdarfilm.

Carl G jobbar inom ‘hälsa’. Han försöker sälja bantningspiller. Jag är mycket skeptiskt till sådant. Om man vill gå ner i vikt så måste man springa mer än vad man äter. Man borde inte äta piller.

W2Best vill få lite mer trafik till sin entreprenörsblogg. Han skriver om lite vad som helst. Mycket om wordpress och en del om hur det är att vara entreprenör och egenföretagare.

Fredrik har gjort en bra sida om man är ute och handlar på internet mycket. Han har skapat sidan rabattjakt.nu. Där kan man till exempel hitta rabattkoder till H&M och flera andra stora butiker.

Detta var några av denna veckas bidrag. Jag hoppas på fortsatt trevligt bloggande.Relaterat:

  1. SEO Sunday
  2. SEO Sunday
  3. SEO Sunday
  4. Trampoolin gör sin site sökvänlig
  5. Websiteanalys – Namnlappar
Skrivet februari 28th, 2012 av